Kúpiť trekingové palice – e-shop

Sprievodca výberom
palíc


Trekingové palice  >  Trekingové palice recenzie, recenzie palíc na nordic walking

Trekingové palice - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si zakúpili palice na nordic walking. Vyberte si potom trekingové palice v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Trekingové palice:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

produkt sa mi pouziva dobre som s nim spokojny a mozem povedat ze plne uspokojí nenárocných turistov a na víkendové vychadzky je ako stvorený

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2012)

lahke ,kvalitny material,velmidobra cena versus kvalita



Recenzia Vychádzková palica inSPORTline Luzy

Vybrala som si ho, pretože sa mi v porovnaní s ostatnými ponukami zdal najvýhodnejší a najrýchlejšia doprava. Používa sa mi dobre. Bolo by však treba zariadiť, aby sa v poslednom štádiu oznámil na SMS presný príchod kuriéra. Tento krát musel chodiť dvakrát, ale bol veľmi slušný a nerobil problémy.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2017)

Výhoda rýchla dodávka a šetrenie časom



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

beh bol pre mňa dosť namáhavý, začala som rýchlou chôdzou a trek. palice mi zapájajú viac svalov palice sa mi veľmi dobre používajú, odporúčala by som ich aj ostatným

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.04.2010)

výhodné pre šport, zapája sa viacero svalov



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

on-line nakupovanie ano, nutne preverti telefonicky.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2011)

rychle, jednoduche, spolahlive

vybrany artikel v pozadovanom farebnom prevedeni nebol dostupny na sklade. Tesim sa perfektnemu nakupu, finalnych 100% pokazi nedostupnost.



Recenzia Teleskopické palice WORKER Prostubai

Nadmierna spokojnosť s výrobkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.12.2012)

Vyrobené z laminátu, je možnosť zalepenia naproti duralovým. Veľmi ľahké a pevné palice. Dodávané z obalom na palice. Vynikajúco tvarované rukoväte. Prijateľná cena. Vysoké referencie vo fórach.

Zatiaľ nemôžem napísať žiadne mínusy.



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

najskôr som kúpila jeden pár palíc na skúšku a keď som ich vyskúšala hneď som objednala ďalší pár pre manžela, ktorý bol na začiatku k nákupu skeptický , ale teraz má radosť, rozhýbeme pri turistike celé telo a nepuchnú nám pritom ruky, ktoré sme mávali len tak spustené pri tele a keď dôjdeme do cieľa našej cesty, paličky poskladáme a šup do rupsáka

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2010)

ľahké, skladacie,vkusné a praktické aj do hôr aj na asfaltový chodník a hlavne výhodná cena



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

Tento produkt používam tak na turistiku ako aj na lyžovanie a zatiaľ som veľmi spokojný. Kvalita prevedenia na tento účel je vyhovujúca a zatiaľ mu nie je čo vytknúť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.12.2009)

nízka cena dobré prevedenie a kvalita



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

Výrobok som si vybrala kvôli cene a kvôli dobrej nastaviteľnosti. nemám žiadne výhrady k produktu. Odporúčam kúpiť ak potrebujete nové paličky. Dobrá dostupnosť tovaru a rýchle dodanie boli základ keďže som to potrebovala narýchlo. Celková spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.02.2015)

kvalitný výrobok dobrá cena



Zdieľajte článok


Odporúčame trekingové palice






Novinky

Tipy na videá s trekingovými palicami

Ako správne chodiť s trekingovými palicami? Ako ich udržiavať? Aké vybrať? Vybrali sme pre vás najobľúbenejšie videá s trekingovými palicami.

Spoznajte kvalitu - trekingové palice Leki

Medzi stálice na trhu kvalitných trekingových palíc patrí aj firma Leki, firma založená Karlom Lenhartom už v roku 1948, takže vyrába palice už skoro 70 rokov. Stále sú skvelé a moderné.

všetky novinky