Kúpiť trekingové palice – e-shop

Sprievodca výberom
palíc


Trekingové palice  >  Trekingové palice recenzie, recenzie palíc na nordic walking

Trekingové palice - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si zakúpili palice na nordic walking. Vyberte si potom trekingové palice v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Trekingové palice:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

beh bol pre mňa dosť namáhavý, začala som rýchlou chôdzou a trek. palice mi zapájajú viac svalov palice sa mi veľmi dobre používajú, odporúčala by som ich aj ostatným

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.04.2010)

výhodné pre šport, zapája sa viacero svalov



Recenzia Vychádzková palica inSPORTline Luzy

Vybrala som si ho, pretože sa mi v porovnaní s ostatnými ponukami zdal najvýhodnejší a najrýchlejšia doprava. Používa sa mi dobre. Bolo by však treba zariadiť, aby sa v poslednom štádiu oznámil na SMS presný príchod kuriéra. Tento krát musel chodiť dvakrát, ale bol veľmi slušný a nerobil problémy.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2017)

Výhoda rýchla dodávka a šetrenie časom



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

on-line nakupovanie ano, nutne preverti telefonicky.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2011)

rychle, jednoduche, spolahlive

vybrany artikel v pozadovanom farebnom prevedeni nebol dostupny na sklade. Tesim sa perfektnemu nakupu, finalnych 100% pokazi nedostupnost.



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

najskôr som kúpila jeden pár palíc na skúšku a keď som ich vyskúšala hneď som objednala ďalší pár pre manžela, ktorý bol na začiatku k nákupu skeptický , ale teraz má radosť, rozhýbeme pri turistike celé telo a nepuchnú nám pritom ruky, ktoré sme mávali len tak spustené pri tele a keď dôjdeme do cieľa našej cesty, paličky poskladáme a šup do rupsáka

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2010)

ľahké, skladacie,vkusné a praktické aj do hôr aj na asfaltový chodník a hlavne výhodná cena



Recenzia Teleskopické palice WORKER Prostubai

Nadmierna spokojnosť s výrobkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.12.2012)

Vyrobené z laminátu, je možnosť zalepenia naproti duralovým. Veľmi ľahké a pevné palice. Dodávané z obalom na palice. Vynikajúco tvarované rukoväte. Prijateľná cena. Vysoké referencie vo fórach.

Zatiaľ nemôžem napísať žiadne mínusy.



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

Tento produkt používam tak na turistiku ako aj na lyžovanie a zatiaľ som veľmi spokojný. Kvalita prevedenia na tento účel je vyhovujúca a zatiaľ mu nie je čo vytknúť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.12.2009)

nízka cena dobré prevedenie a kvalita



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

Výrobok som si vybrala kvôli cene a kvôli dobrej nastaviteľnosti. nemám žiadne výhrady k produktu. Odporúčam kúpiť ak potrebujete nové paličky. Dobrá dostupnosť tovaru a rýchle dodanie boli základ keďže som to potrebovala narýchlo. Celková spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.02.2015)

kvalitný výrobok dobrá cena



Recenzia Trekingové palice WORKER TREKING

produkt sa mi pouziva dobre som s nim spokojny a mozem povedat ze plne uspokojí nenárocných turistov a na víkendové vychadzky je ako stvorený

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2012)

lahke ,kvalitny material,velmidobra cena versus kvalita



Zdieľajte článok


Odporúčame trekingové palice






Novinky

Tipy na videá s trekingovými palicami

Ako správne chodiť s trekingovými palicami? Ako ich udržiavať? Aké vybrať? Vybrali sme pre vás najobľúbenejšie videá s trekingovými palicami.

Spoznajte kvalitu - trekingové palice Leki

Medzi stálice na trhu kvalitných trekingových palíc patrí aj firma Leki, firma založená Karlom Lenhartom už v roku 1948, takže vyrába palice už skoro 70 rokov. Stále sú skvelé a moderné.

všetky novinky