Kúpiť trekingové palice – e-shop

Sprievodca výberom
palíc


Trekingové palice  >  Spoznajte kvalitu - trekingové palice Leki

Spoznajte kvalitu - trekingové palice Leki

Medzi stálice na trhu kvalitných trekingových palíc patrí aj firma Leki, firma založená Karlom Lenhartom už v roku 1948, takže vyrába palice už skoro 70 rokov. Stále sú skvelé a moderné.

Trekingové palice sú určené pre Nordic Walking, alebo severskú chôdzu. Pomáhajú zapojiť celé telo, a tak má chôdza s trekingovými palicami výraznejší vplyv na zlepšenie telesnej kondície než bežná chôdza. Chôdzu s trekingovými palicami možno prevádzkovať celý rok, kdekoľvek a v každom veku, pretože ju vždy prispôsobíte svojim možnostiam.

Najobľúbenejšie zo sortimentu Leki sú nastaviteľné trekingové palice s vymeniteľnou špičkou, ktoré majú jednoduchý dizajn, hliníkové telo a gumové madlá. K ich popularite určite prispieva aj priaznivá cena okolo 40 eur. Palice Leki sú tak lacným, ale veľmi vďačným vybavením na turistické pochody.

Čo používatelia najviac oceňujú na trekingových paliciach Leki:

  • možnosť jednoduchého nastavenia dĺžky v rozmedzí 65 až 145 cm
  • nízku hmotnosť, vysokú nosnosť a výdrž i pri intenzívnom používaní od jari do zimy
  • vymeniteľnou flex špičku s železným hrotom, veľmi odolnú
  • precízne nanesenej vrstvy laku, ktorý len tak niečo nepoškodí
  • príjemné rukoväte, ktoré sa dobre držia aj po mnohých zdolaných kilometroch

Luxusnejším a zhruba 2,5 × drahším výrobkom sú trekingové palice Leki Makalu 2016, ktoré využívajú mnoho moderných technológií, a opäť svojim užívateľom slúžia celoročne. Iste presvedčia aj vás komfortným držadlom Aergon, aretačným systémom Speed ​​Lock 2 a ľahkými rúrkami z vysokopevnostného hliníka. Ergonomický tvar rukoväte zaistí dokonalé a pohodlné uchopenie palíc. Pútko je ušité z takých materiálov, aby bolo pri kontakte s rukou dostatočne jemné a zároveň pevné.

Trekingové palice - tip na darček

Trekingové palice sa pre svoju funkčnosť spojenú s eleganciou osvedčili aj ako darček pre rodinného príslušníka - turistického nadšenca. Mali by ste ich tiež komu darovať? A prečo vlastne nezačať pri sebe, človek si má robiť radosť čo najčastejšie.

Okrem trekingových palíc Leki kúpite v e-shope aj osvedčené značkové palice Ferrino, Spartan a inSPORTline. Ohľadom praktického využitia jednotlivých modelov sa môžete poradiť v online zákazníckom chate. Veľa vám napovedia aj recenzie používateľov.

Zdieľajte článok



Odporúčame trekingové palice






Ďalšie novinky

Tipy na videá s trekingovými palicami

Ako správne chodiť s trekingovými palicami? Ako ich udržiavať? Aké vybrať? Vybrali sme pre vás najobľúbenejšie videá s trekingovými palicami.

Spoznajte kvalitu - trekingové palice Leki

Medzi stálice na trhu kvalitných trekingových palíc patrí aj firma Leki, firma založená Karlom Lenhartom už v roku 1948, takže vyrába palice už skoro 70 rokov. Stále sú skvelé a moderné.

všetky novinky