Kúpiť trekingové palice – e-shop

Sprievodca výberom
palíc


Trekingové palice  >  Darček pre aktívnych prarodičov? Trekingové palice!

Darček pre aktívnych prarodičov? Trekingové palice!

Ak sú Vaši prarodičia aktívni turisti, alebo ich chcete k tejto zdraviu prospešnej činnosti motivovať, kúpte im ako darček na Vianoce trekingové palice.

Táto užitočná pomôcka sa dnes veľmi šíri, ako si isto všímate nielen na vychádzkach v prírode, ale aj na chodníkoch našich miest. Trekingové palice sa totiž seniorom osvedčili, pretože zaisťujú bezpečnú chôdzu šetriac kĺby. A keďže slúžia predovšetkým ako opora, sú robustnejšie než nordic walking palice a majú tiež madlo s pútkom.

Ovládnu ich už pri štedrovečernej rozprávke

Ďalšou dobrou správou je, že trekingové alebo tiež turistické palice razom ovládne naozaj každý, bez rozdielu veku alebo kondície, pretože nevyžadujú žiadnu špeciálnu techniku​​. Dôležité je len správne nastavenie ich dĺžky a súčasné používanie oboch palíc, ako prevencia bolestí chrbta. 

Najlepšie ceny má e-shop 

V spoľahlivom internetovom obchode inSPORTline sú teraz najpopulárnejšie trekingové palice Worker v akcii za 14,20 €, pričom ich pôvodná cena bola 26,90 €. Sú buď červené, alebo modré, teleskopické, odpružené, z veľmi ľahkého hliníku, použiteľné celoročne. Majú dokonca náhradné klobúčiky pre chôdzu v snehu, takže si ich starí rodičia môžu na skúšku vziať napríklad už na "polnočnú".

Zdieľajte článok



Odporúčame trekingové palice






Ďalšie novinky

Tipy na videá s trekingovými palicami

Ako správne chodiť s trekingovými palicami? Ako ich udržiavať? Aké vybrať? Vybrali sme pre vás najobľúbenejšie videá s trekingovými palicami.

Spoznajte kvalitu - trekingové palice Leki

Medzi stálice na trhu kvalitných trekingových palíc patrí aj firma Leki, firma založená Karlom Lenhartom už v roku 1948, takže vyrába palice už skoro 70 rokov. Stále sú skvelé a moderné.

všetky novinky